susu badan cair

tips nak pekatkan susu badan balik macam mana ? sekarang bila pam , susu cair betul dah macam air rebusan nasi dah . kesian anak takut tak kenyang hm . #seriusnanya

1 Trả lời

susu bdn dihasilkan mengikut kesesuaian umur anak. x perlu risau pon. bby cukup je susu. xde istilah cair ke pekat. kalau anak umur 2 bulan so susu yg dihasilkan mengikut keperluan anak utk 2bulan. susu bdn x sama mcm formula, yg kena tukar selalu mengikut umur anak. tu pon skng ni susu formula jenis yg 0 ke 12bulan terus. xyah nak tukar byk kali. selagi x masuk 12 bulan x perlu tukar kecuali x sesuai dgn anak.

2y trước

yer. masa class antenatal mmg nurse ade bagitau. masa checkup pon nurse ade ajar. susu bdn dihasilkan mengikut umur bby. xperlu risau anak x ckup khasiat ke x ckup zat. sbb semua dh ade dlm susu ibu tu.