Sleepy Time After Bites In A Rash Calm Tummies --- Sana palarin na mapili ☺️ Baby acne pa lang ng Tiny Buds meron ako and buti na lang ay hiyang ang little one ko.

SLEEPY TIME AFTER BITES IN A RASH CALM TUMMIES #tinybuds #tinyremediesbabyfirstbag #theasianparent Hoping na manalo for my baby thankyouuu!🎉🎉

SLEEPY TIME AFTER BITES IN A RASH CALM TUMMIES #TinyBuds #TinyRemediesBabyFirstBag #TheAsianParent Growing with you ❤️❤️❤️

💚💙SLEEPY TIME 💚💙AFTER BITES 💚💙IN A RASH 💚💙CALM TUMMIES #TinyBuds #TinyRemediesBabyFirstBag #theAsianParent

💚SLEEPY TIME💙 💚AFTER BITES 💙 💚IN A RASH💙 💚CALM TUMMIES💙 #TinyBuds #TinyRemediesBabyFirstBag #theAsianParent

SLEEPY TIME 🦉 AFTER BITES 🐧 IN A RASH 🐼 CALM TUMMIES🐡 theAsianparent Philippines #tinybuds #tinyremediesBabyFirstBag

ANSWERS: 1.) SLEEPY TIME 2.) AFTER BITES 3.) IN A RASH ? 4.) CALM TUMMIES #TinyBuds #TinyRemediesBabyFirstBag #TheAsianParent

Yay! hoping to win 💗 SLEEPY TIME AFTER BITES IN A RASH CALM TUMMIES #TinyBuds #TinyRemediesBabyFirstBag #theAsianParent

1. SLEEPY TIME 2. AFTER BITES 3. IN A RASH? 4. AFTER BITES Done participating and hoping na manalo for my baby 🙏🙏🙏

SLEEPY TIME AFTER BITES IN A RASH CALM TUMMIES Always our must haves na hindi pwedeng mawala sa gamit ni baby 🌱💚