36week2day

Tinggal berapa minggu je lg nk bersalin,tp suami dh pergi meninggalkn sy dan baby.Usia perkahwinan pon bru 8bln. Xtau la kuat ke tidak sy nk lalui smue ni. #Allahlebihsygkndia

13 Các câu trả lời

‎إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Al-Fatihah... ‎بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِِ ‎اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ ‎آمِّيْن... Ya ALLAH.. ampunkanlah dosa mereka , limpahkan rahmat kepada mereka, selamatkan mereka dan ampunkan kesalahan mereka. Muliakan kedudukan mereka, luaskan tempat tinggal mereka, mandikan mereks dengan air, salji dan air sejuk. Bersihkan mereka daripada kekotoran dosa sebagaimana dibersihkan pakaian yang putih dari segala kekotoran. Dan gantikan rumah mereka dengan rumah yang lebih baik serta jadikanlah pasangan mereka pasangan yg terbaik. Masukkan mereka ke dalam syurga dan lindungilah mereka daripada azab kubur dan ujiannya serta jauhkan mereka dari azab neraka. ‎اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن... Allahu..sedih nye 😭😭 semoga ibu kuat ye ..

Allahu salam takziah sis 🥺 Baru beberapa hari lepas jugak suami ada cakap, apa yg terjadi lepasni kita kena kuat. Awak kena kuat @ saya kena kuat sbb semua yg kita ada , adalah pinjaman daripada Allah. Saya sebak sayu dengar… Moga awak kuat ye

Salam takziah sis . Doakan segala dosa² arwah diampunkan dan arwah ditempatkan dikalangan org² yg beriman dan beramal soleh . semoga sis dan baby dipermudahkan segala urusan , dimurahkan rezeki , diberikan kesihatan yg baik . Aamiin³

Allah x uji kalau awk x kemampuan. bila Allah uji mcm ni mkna nya awk kuat. jgn risau. awk kena kuat utk bby. dia amanah dri Allah dn suami utk awk jaga. x salah utk sedih. tpi jgn sampai abaikan kesihatan diri n baby.

Allahuakbar . Takziah sis . Sis kuat okey demi baby . Insyaallah dipertemukan kembali disana . Sabar tau sis 🥹❤️

Innalillahiwainnailaihirojiunn..Allahuakbar..tak tertanggung rasa 😢

Salam takziah.. semoga awak kuat.. Allah sentiasa ada 😭😭❤️

semoga ALLAH permudhkan segala urusan awk.. aamin

Takziah sis. Moga diberi kekuatan buat sis 🥺

Salam takziah sis. Semoga sis kuat