39 weeks 5 days

Tinggal 3hari due lgi..tanda2 yg dha ada sakit pinggang,sakit paha,kerap kencing,susah nak tidur..prut blum ada sakit..sis nak tnya pendpat smua..mmang mcm tu kha..sbab ank prtama sis mmang cun2 target.. ank yg kedua je tak pasti..

1 Trả lời

Sama la kita sis saya dah 39 weeks tp lum kuar tanda lagi..sakit pingang ari2 n perut mngeras tp elok blik adalah setakat ni..harap2 di permudahkan urusan kita bsalin nnti..kalau nk dalam minggu ni jugak nk bsalin..nnti overdue kna induce pulak 😅

5y trước

Nie dha ada tanda2 dari bby selpas mkan..kemungkinan tak lama lgi lha..harap dipermudahkan dn brjlan dngan lancar lha..amin..