Suppliment

Time-time mengandung ni ada tak yang tak amalkan apa-apa jenis suppliment yang dok jual kat fb, ig semua tu? Contohnya macam jus untuk ibu-ibu ke, kelapa dara ke apa semua tu. Elok diamalkan ke or tak perlu pun tak apa?

1 Trả lời

Haritu saya ada consult doc pasal ni, doc cakap tak perlu pun ambil apa2 supplement asalkan kita jaga pemakanan semasa mengandung 😊 apa2 pun, sebelum nak ambil apa2 supplement sis cuba lah tanya doc dulu