Kulit kering

Time pregnant ni macam banyak kelemumur. Geram rasa. Tu sebab kulit kering area kepala ke mcm mana? Ada sape sape yg macam ni juga ke?

1 Trả lời

betul tu sis..salah satu sbb nye bile kulit kepale kering..jd bile bnyk kelemumur, xblh syampoo hari2..ncm sy, sy selang sehari..kalau nak syampoo pun sy syampoo bawah je..kulit kepala sy xsyampoo..n sy beli sikat kutu kat kedai eco..mandi, kulit kepala dah lembab2 tu, sy sikat guna sikat kutu..bg kelemumur tu tercabut dari kulit n bilas balik..n lg satu sy pakai serum rambut, letak kat kulit kepala..bg x kering..

2y trước

boleh tahu serum apa ya yg awak letak kat kulit kepala? bcs mine pun kering sangat kulit kepala 😭😭