Tips mengenai miss v

Time pregnant kan bila perut dah besor macam susah sikit nak cukur miss v. Kang kalau di bior je tanjat pulaks doktor yang nak sambut baby tu. 🤭 Nak tanya pengalaman mommy semua. Pernah tak mommy guna spray miss v untuk senang tanggal semua bulu? Kalau pernah boleh share mommy guna jenama apa serta harganya sekali. Tqsm😘 #ingintahu #seriusnanya #jangandibully #1stimemom

20 Các câu trả lời

Suami tolong cukur. Lawak pulak rasa first time bkn diri sndri cukur 🤣

3y trước

kannnn, Adoiii. 🤣