ubat titik mata eye mo

time pregnancy ni tak boleh guna ubat titik mata ke? suami ckp nnt efek kandungan, betul ke?

2 Các câu trả lời

Hi sis, ini antara ubat yg tak boleh diambil ketika kehamilan: https://my.theasianparent.com/kecacatan-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app Ubat titis mata boleh digunakan ketika hamil. Tapi it depends on kesakitan mata sis. Kalau terjadinya jangkitan, lebih baik rawat dengan doctor. Takut terambil ubat yg tak sepatutnya.

5y trước

Tq.. sebenarnya lbh kpd gatal.. tak nmpak pun benda yg menggangggu mata.. tu la nk titis eye mo...

5y trước

Ook.. tq..