25weeks

Time ni boleh masih kh buat detail scan?? #FirstBaby

2 Các câu trả lời

Paling optimum untuk details scan around 20 weeks. Sebab baby masih kecil, more spacious and senang nak scan sana scan sini. Tapi saya buat around 27 weeks haritu masih boleh juga 😁. Cuma bila nak switch pada 3D tak nampak muka baby sebab dah terlindung dek tali pusat 😂

Boleh,buat la skali details scan+4d/5d.lg murah kalau buat combo.selewatnye 28weeks mana² klinik yg sy col.25weeks da blh buat da combo scan tu

4y trước

Combo scan means Details scan + scan 4d/5d yg nampak clear baby