pedih ulu hati..

tiap malam time nk tido..selalu diserang pedih ulu hati..cmne nk hindarkan..

19 Các câu trả lời

normal rasanya.. 🙂 cuba bincang dgn doktor, mungkin dia boleh suggest cara atau ubat untuk atasi masalah pedih ulu hati tu..

smala..mcm2 cara buat still dok ada jgk pdih ulu ati..last gtau dktr dia bg ubt panto..klu rsa skit mkn ja..trus lega dh..

mcm sy time preggy kerap pedih ulu hati. Bancuh susu suam minum. Jaga pemakanan sama jgn makan yg pedas2 sgt

sams mcm sy. sy minum air kosong n minum milo sejuk pastu mkn buah. baru tido

sama la.dh makan pn lebih kurang sejam mcm tu dtg balik pedih ulu hati

sy kerap kena wktu mkn..klau mkn trasa pedih kt ulu hati😥

Sy mkn gaviscon.. Ssuai utk ibu mengaandung #TAPSupermoms

g farmasi mintak gaviscon utk ibu mengandung

sy pun kerap kena waktu malam..