hi mommies nak tanya, saya skrg 9 week dan mengalami sedikit cramp dan tak sedap badan.

tiada darah cuma skrg ni saya punya keputihan warna kuning pekat. normal ke ya? siapa pernah alami macam saya?

2 Các câu trả lời

sy awl preg pn alami cramp,bukn cramp biasa... cramp yg mcm cramp kt betis kaki tu..mcmtula.. brkali2 juga.. tp alhmdulillah allh izin ok2 saja kandungan.. kalau kata ad spotting or bleeding x ok,kputihan utk sy gbs ni tgk pd pemakann.. nk ok mkn yogurt..plain.

3mo trước

oh yeke tu la.. smlm perut saya mcm cramp sikit sikit tapi taklah teruk sampai tak bole bangun. cuma just tak selesa je. harap takde apa apa lah

Tak normal kalau keputihan bercolour kuning / hijau. Checkup kk info nurse & doctor takut ada gbs

3mo trước

yekee okay saya check kk esok