38 weeks, due January 2024, ada yang dah bersalin tak momies semua?

Tiada contration, Tiada pecah ketuban, tiada lendir, sakit pinggang semua belum ada lagieven dah masuk 38 minggu. Baby kuat mengeras dan boleh rasa anggota badan baby semasa bergerak.

8 Các câu trả lời

Sy baby start mengeras n sakit..contraction palsu 2@3 kali dalam sehari..nurse ckp kalau kerap sngt terus ke hospital..takutnyaa..harap sngt baby keluar tahun baru..sayang laa ad 4 hari je lagi🤲🏻🥺

6mo trước

Aminnn🤲🏻❤️

saya due 7/1 . tapi takde contraction , takde lendir , sakit pinggang semua takde lagi . bila la baby nak keluar ni . kadang kadang risau takut overdue je

6mo trước

sy pun sama

saya due 6/1 harap sangat baby kluar tahun baru, lagi berapa hari first mom takut pun ada.. doakan kita semoga dipermudahkan segala urusan semasa bersalin nanti..

6mo trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin untuk awak jgk🫶🤍

saya due 10/1 tapi baby santai lagi dalam perut 🥲 takut overdue je . Puas pujuk suruh keluar sebelum due

6mo trước

Sy yg due 8hb ne pon bby masih santai

Kalau lendir macam egg white tu , takda darah, dikira sbg tanda ke tak ? Sy 37w5d skrg.

6mo trước

Air ketuban leaking tu bahaya sis, dia mcm air kencing ja tpi x bole tahan, dia akan kluar slowly.. takut x sedar tu sebnrnya air ketuban, bahaya tuk baby.. klu lendir mcm egg white berserta darah n lendir tu agak pekat.. tu pun tanda nak bersalin sis.. sbb anak pertama sya turun tanda lendir, anak kedua ni pecah ketuban

saya 36 4 hari dah bersalin..tak ada tanda apa² perut mgeras jeee

6mo trước

Sy harini msk 36w4d semenjak dua menjak sllu perut mengeras & rasa false contractions..tanda2 lain xda lagii.

Saya 40w dah sis, masih takde tanda & baby gerak okay 😘😘

6mo trước

Doc lanjutkan hari lagi sampai 41w, Saya takda masalah apa cuma baby dah 3.5kg++ 😂 mommy2 ada tips ke nak pujuk baby keluar?

38w 9/1 czer...2 minggu pg

6mo trước

tu la...