For those who babywear, do you still use a stroller for your kids?

6 Các câu trả lời

Hindi na. I originally bought a stroller before I learned about babywearing. When we tried it, we sold the stroller already kasi mas convenient for us. Just like Stan, hassle sa mall kasi mgaantay ka pa elevator every time.

Yes, the stroller still comes in handy for long days (eg. amusement park) -- baby naps in it :)

Kami hindi. Babywear lang kami. Takot kase kami mag escalator kapag nasa stroller si baby.

yes po pero hindi madalas magamit stroller

no