Upt Cassete samar,upt Strip Negatif

Test pakai Air kencing y sama,y cassate tu,lepas titis,terus naik line samar tu,y strip negatif,y mana boleh dipercayai? Siapa y ada pengalaman pakai upt dibawah,boleh share? Last period awal bulan 3/2024..pd awal bulan 5/2024 dah pi buat tvs scan,dr cakap ada pcos kanan kiri,n rahim oke,..lepas pd tu tak pergi dah klinik sampai skrg 2/7/2024..bingung kejap🥺 #ttc6years #firstmom

Upt Cassete samar,upt Strip Negatif
6 Các câu trả lời

3mo trước

terima kasih sis, Insyaallah nanti seminggu lagi try test lagi upt,kalau dua line jugak, Insyaallah akan pi check terus dekat klinik

Kalau terlalu samar mana2 upt pun nanti g clinic doctor takkan sahkan pregnant & suruh test balik guna upt clinic. Jadi test je balik sis setiap 2 hari. Kalau pregnant, double line makin pekat sbb hcg level org pregnant meningkat. Rasanya rules ni semua ttcian tahu

Test guna brand dip n tell.. klu tetap negtve x pregnant, klu double line alhamdulillah..sbb brand dip n tell mmg accurate..so apa2 result sis dpt nti itu la result..

3mo trước

Insyaallah nanti sy cari y dip n tell pulak

Sy pn dlm keadaan mcm ni..upt strip samar² upt cassete plk -ve..keliru jdi nya..jdi sy biar ja la dlm hti mgkin blm ada rezeki..

yg cassate tu awak celup jgak? bkn letak beberapa drop sahaja ke air kencg? klu salah cara gne, rsult invalid..

3mo trước

owh lme dah.. klu mcm tu ape kte try brand cb digital.. yg tu lg snang..

sy pula try pakai strip postifi, pakai yg cassette negatif