Craving maggi

Teringin nak makan maggi tapi takut bahaya pulak hmm 🤕🤕 #10weeks4daysPregnant #firstbaby

13 Các câu trả lời

hehe, saya pun teringin hari tu, sampai hsbnd search kat google la,kalau nk makan boleh jangan kerap, lagi satu masa rebus meggi tu, buang air first rebus tu, nak letak perencah baru letak air panas lain, and perencah letak separuh je. Lega rasanya dapat makan😅. Kalau meggi korea tu saya ada baca tak disarankan sbb dia kan pedass, tak sesuai untuk kndungan.

boleh makan. tp kalau boleh sesuap dua je. lebih bg husband hbiskan. maggi takde apa kebaikan untuk tumbesaran janin. kne bekorban sikit sis. sy yg suka mocha coffee ni pun menitik air mata tiap kli brhenti rnr/kedai minuman sbb xboleh nk minum mcm dulu fikir ksian kt bby 😆

Sya mkan je meggi sepanjang pregnancy ni , tpi pastikan rebus dulu meggi dan buang air rebusan pertama tu , lagi satu saya tk pkai perencah yg sedia ada dlam tu , saya bt sendri

Ok la tuu at least ada selera sis.. makan jee asalkan berpada pada 😇 sy nak masuk 15weeks, rasanya total dah makan 4-5 paket cmtu tp version goreng la 🤣

Boleh makam megi tp jgn kerap. Air rebusan pertam kena buang lepas tu msuk air pnas je utk yg kedua buh perisa sikit letak la syur telur utk khasiat nya.. ☺️

Nasihat sy, makan jer. Perencah letak separuh. Mkn megi shj. Hbs megi kuah terus buang. Jgn hirup pulak kuah tu

Saya makan jgk sis awal awa dlu, tapi jgn kerap buat tiap hari. Boleh sis makan👍🏻

sy mkn je byk kali dah haha tp perencah sy letak separuh je

sy pon sme , sy makan je cuma jgn selalu

boleh mkn tp jgn selalu.. sekali sekala xpe..