Tahniah kepada pemenang Bayi Tap Januari!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Misi Pencarian #bayiTAPjanuari bulan lalu. Pemenang terpilih pada bulan Januari yang lalu ialah baby 𝘾𝙝𝙖𝙧𝙡𝙚𝙨 𝙁𝙖𝙧𝙞𝙙𝙙𝙮 𝙃𝙚𝙡𝙙𝙙𝙮 hero kepada Puan Chrisbiana Sualim🥳 Tahniah kepada pemenang! Jangan lupa untuk menyertai Misi Pencarian #bayiTAPfebruari pula dengan menggunakan hashtag #bayiTAPfebruari dan Bingkai/Pelekat Edisi #bayiTAPfebruari di Photobooth kami!

Tahniah kepada pemenang Bayi Tap Januari!
6 Các câu trả lời

Tahniah mommy Chrisbiana dan baby Charles 😍😍👏🏻👏🏻🎉🎉 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

wahhh tahniah🎊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Wow tahniah #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Tahniah.. Cute

tahniah