1 Hari 1 Supermom🦸🏻‍♀️

Terima kasih kepada salah seorang Supermom kita pada hari ini iaitu Puan Nurul Ashikin. Puan Nurul antara Supermom yang sangat aktif di dalam aplikasi theAsianparent Malaysia ini. Rupanya jodoh Puan Nurul dan TAP bermula dengan hanya iklan di Facebook, dan kini Puan Nurul kekal aktif setiap hari bersama kami. Terima kasih Puan Nurul🥰 #TAPsupermom

1 Hari 1 Supermom🦸🏻‍♀️
8 Các câu trả lời

tq theasianparents tq jgk mommy2 dlm ny. .alhamdulillah dipertemukan dgn ibu2 yg hebat dlm ny. 🥰😍😘 #TAP

Waaa..terbaik puan @Ashikin 😍👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Greatttt Supermom #TAPactiveusers #TAPSupermoms

😍😍❤️❤️❤️👍👍

Its you😍

Post reply imageGIF

👍👍👍

tbaik pn

Tahniah