Kehilangan

Terasa sangat sedih apabila dapat tahu bayi pertama dalam kandungan sudah tidak bernyawa pada minggu ke-8, sedangkan bayi sepatutnya sudah 13 minggu. Sedih yang amat apabila tahu berita ni, hari hari bercakap dengan bayi dalam perut tapi dapat tahu 4minggu bayi sudah tidak bernyawa. Ya Allah ujian mu sangat hebat ya Allah. Aku redha apa yang sudah ditakdirkan. Semoga ada rezeki lepas ni. Aminn.

2 Các câu trả lời

allahuakbar. moga sis sabar ya. ujian untuk sis dan pasangan.

takziah..