baru lepas kehilangan

innalillah .. baru lepas keguguran anak prtama dlm usia 6w6days , tiada sakit yg mlampau dan keguguran complete trun dgn sndri , tak bagi saya rasa sakit sangat pun . Mungkin allah permudahkan urusan saya , insyllh ada rezeki akan dtg trima kasih Allah untuk pengalaman ini , sesungguhnya aku percaya perancangan mu dan redha atas ketentuan mu . nak minta tolong kwan2 dlm ni doakan saya ya , smoga Allah dpt membalas kebaikan smua aminn 🤍

1 Trả lời

jgn sedih2 ya mummy. insyaallah ade rezeki yg lebih baik lps ni utk mummy dgn daddy ya. jarakkan dulu utk next pregnancy, around 3-6m ya. bagi rahim pulih balik. jaga makan. berurut masa dlm pantang ni ya. jgn stress2.