Terasa risau sgt

Terasa sakit dibhg ari2, normal ke? And bby pon kurg bergerak skrg. Normal ke gini? Hurm risauuu 😭#firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

normal sakit bahagian ari2 sbb baby makin membesar dia akan menekan organ2 kita. usia kandungan awak? if 28weeks ke atas kalau baby kurang bergerak dan kiraan awak xcukup 10x mean tak normal. terus ke hospital atau klinik ya

sis dah minggu ke berapa? kalau dah 35weeks ke atas tu normal rasa sakit bahagian ari-ari sebab bayi dah makin besar and kurang gerak