Minggu ke 13- minum air gula

Tepat minggu ke 13 kena minum air gula. Astaghfirullah, manis ya amat 😭. Nak muntah rasa. Nasib baik datang KK awal pagi, nombor awal, air gula masih suam sikit. #firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

air gula tu mmg manis sgt. sya kene minum awl plk air gula. bukak buku 10w terus kene minum hr yg sama. tp sya ada skill dah minum air gula. ank sblm ni mmg xdpt sya nk telan. nk mngs telan air gula. ank kli ni sya bawa straw sis. letak straw dlm sikit hujung tekak. sedut terus telan. jd mulut clear xkene air gula. cuba lah.

baru minum minggu lepas....masih terasa kat tekak sampai skrg. huhu....minum minggu ke 11. lps minum tido dlm kete. bgun ambik darah kali ke 2....terus muntah keluar habis semua....nasib baik muntah lepas ambik darah. kalau tak mau kne repeat lagi....😅

Sy minum rasa xdala manis sgt sy rasa manis dia mcm air laici dlm kotak tu 😅 masa first time nk minum haritu ingt manis rupanya mcm air gula biasa ja mgkin sy selalu minum air manis kot tu rasa biasa .

2y trước

Haa betul dia manis mcm air kotak laici tu still boleh telan mgkin ikut org jugak yg jenis suka manis ada yg tak suka manis . Pegi awal pagi mnum yg suam2 tu . Gudluck 😃

Sama cam sy la masuk 13 weeks 2hb 11 ni kena minum air gula😂.. doakan sy ye

2y trước

Make sure dtg awal pagi dan jadi org terawal. Air gula masih suam2 🤣

Hehehe. Manis melekat tekak sampai rasa perit tekak.

Enjoy the moment 🥰