Sudocream untuk apa ye?

Tengok dkt blkg botol tu tulis age below 3y use in nappy area only. Mksdnya xboleh sapu kt tgn or muka ke? Anak saya umur 2 bulan kene ruam satu bdn boleh ke sapu sudocream tu

4 Các câu trả lời

Kalau saya ikut instruction sebiji macam dalam label. Apa2 nappy cream brand saya tak pernah letak kat tempat lain selain daripada nappy area. Saya akan cari cream yang sesuai. Plus anak saya tak sesuai Sudocream, Bepanthen, Calamine. It's too harsh for my baby skin. Awak dah cari punca kenapa anak ada ruam satu badan? Sebab ruam pada baby ni ada banyak jenis. Ada jenis ruam tak perlu sapu apa2 pun sebab naturally akan hilang sendiri dan tak memudaratkan baby.

Tak pasti, sy beli pun sbab org suggest kan. tapi Anak sy pun guna sudo cream juga sapu kat muka, terus hilang ruam nya. Tapi sapu light2 jelah sebab texture dia sgt thick

maybe tkleh sbb takut termakan kot? xsure sbb tak pakai