Nak bersalin dah ke? 😅

Tengah sedap baring, tetiba keluar lendir jernih pekat (eggwhite) banyak gila. Cepat2 berdiri, lagi banyak keluar. Melekit2 bila pegang. Nak cakap air ketuban, air ketuban tak pekat mcm tu kan? Ahh gelabah dah ni. Esok due date 😂 #39w6d

38 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan ye as...skrg suami dah blh tmn ke masuk LR?As g slyg kan

4y trước

😂😂🙈 sabar as...sat lg contraction bby nk keluar lg sakit as..xpe..awk boleh tu..nanti byk2 baca doa nabi yunus tu...pastu ckp dgn bby mnta tlg dia cpt2 klua...