terasa hangat baqhang!

tengah preg ni korg rasa tk pnas satu badan walaupun dah pasang kipas kuat2?ke aku sorg je yg rasa pnas berpeluh time preg ni?

45 Các câu trả lời

sama la kita...da mndi pon panas dia lain mcm..meleleh2 peluh..kipas depan mata pon tetp pnas..🥵🥵😂😂

Sy pasang aircond+pasang kipas! Suami marah dia kata xelok haha tapi mmg rasa panas je. Faktor cuaca skli kot

Ooh,ingat saya je panas lain macam..psg kipas dua,kipas atas kipas meja,siap bebel kat suami kipas x cukup pawer.

5y trước

🤣🤣🤣suami gak jadi mangsa

Sama la dgn saya. Dulu pregnant bru masuk dapur dh bepeluh2 mcm dduk dpn api da. 24jam bukak aircond je

bile masuk trimester ke3 dlm aircond pun x rasa sejuk ..da la musim panas berpeluh time tdo 😬

normal pregnant akn rasa pnas.. 😂 saya pon mandi brpe kali.. nk tdo mlm lg lah berpeluh²

Sama sis. Kadang banyak kali mandi air sejuk rasa nak tido dalam bilik air hahaha 😂😂😂

Memang panas sis.. Masa pregnant, jarang sgt keluar g tempat ramai orang.. Rimas 😅😅

Biasalah tuhh.. saya dulu masa pregnant pon duduk dalam aircond pon rasa panas lagi..

dh berapa hari panas bagai gila. Lemas 😭😪 Ya ampun, dugaan ibu mengadung....