tanya

tengah MLM gini perut kembung Bun .. aku harus bagaimana biar kmbungnya ilang ..apa boleh perut nya diolesi minyak kayu putih .. saya hamil 37minggu

13 Các câu trả lời

boleh bun, saya setiap malam paksuami sll ngolesin minyak kayu putih smp kaki2 biar tidurnya nyenyak

Boleh...taro minyak kayu putih ny yg banyak di punggung bagian bawah...cepet buat kentut ny

Kalo saya pake minyak telon bun. Biar gak terlalu panas ke babynya dan kembungnya jg reda.

Boleh aja bun. Sy juga tiap hari pake minyak telon, biar hangat aja di badan.

Boleh bun, saya kalo kembung juga biasa diolesi minyak kayu putih

boleh aja bun to jgn sampe masuk kepusar. dikit aja jgn banyak2

Boleh... klo aku mkan ketela rebus bun.. biar bs kentut.. 😅

InshaAllah Boleh bunda pake minyak kayu putih

Boleh kalo minyak kayu putih aja mah bun.

Boleh ko bun pke mnyak kayu putih