sumbing

Td wat detail scan.doc kte sume ok.cme cm ad belahan kt tekak,tp xsure sebb kcik lg.tp doc ckp xde pe.xyh risau.sape pnah kes mcm ni??sy risaw,arap xde pe la..

sumbing
1 Trả lời

Semoga Allah mudahkan semuanya dan beri kesihatan yang baik pd sis & baby. Insya Allah doa seorang ibu mustajab,. Sis doa byk2 semoga Allah lindung ya. Sy pun time preggy mmg sgt2 risau bila doc bgtau result bgitu bgini (cuma bkn psl sumbing) Alhamdulillah baby normal & sihat, even premature. 🤗