No fetal pole seen

Td pergi emergency sbb bleeding..Dokter scan atas tak nampak sangat then pg tvs scan..Dokter cakap yolk sac seen tp no fetal pole seen😌setakat ni takda cramping.. sy risau sgt sbb ni kandungan kedua lepas gugur tahun lepas..kena jumpa dokter lagi 2 minggu akan datang.. Semoga ada keajaiban🌈

No fetal pole seen
2 Các câu trả lời

Hi sis, boleh saya tahu perkembangan sis, sebab saya baru pulang dari Hospital dan mengalami keadaan yg sama dgn sis, lagi 2 minggu baru dtg scan semula

1y trước

Terima kasih sis, saya doakan semoga kandungan sis kuat dan dipermudahkan urusan sehingga proses melahirkan nanti ya, jaga diri.. Saya pun gugur kandungan pertama, ini kandungan kedua saya..Terima kasih reply saya ♥️

Awal lagi kot sis.. try repeat scan lagi 2 minggu.