Nurse nak dtg melawat rumah, check apa ja?

Td nurse ckp esok nk dtg rumah. Rumah sewa saya msih kosong hahaha..saya gelabah ni nak buat apa ya? Share experience sikit boleh x?#firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #momybahagia

2 Các câu trả lời

Kalau sy dlu nurse dtg sbb nk check betol ke duduk kat alamat yg kita bg.. kdg ada org tipu alamat sbb nk check up kat kk yg dia suka..

check tekanan darah je sis. biasanya misi singgah sekejap jee