Sy 9w mggu ni, ada ketulan darah kluar td. Usually after keguguran, kita masih rasa loya x or loya tu trs hilang?

Td ketulan darah tu mcm mngelilingi something. X clear sbb dh trmsuk dlm mgkuk toilet masa kncing td x prsn

2 Các câu trả lời

selalunya masih ada loya sebab hormon yg buat alahan etc tu, HCG, ambil masa nak turun.

4t trước

depends on berapa tinggi HCG awak sebelum ni, on efficiency sistem badan awak etc. tapi selalunya average dalam 2 minggu macam tu. takziah tau sis. jaga diri pantang elok2. inshaAllah ada hikmah semua yg jadi 🩷