Bedah appendix

Tarikh keramat 3/2/21. Pagi tu sakit perut sangat ingat gastrik biasa pegi hospital sekali doktor sahkn appendix and kene emergency bedah. Time tu risaunya dekat baby sebab kandungan 15weeks 4days. Tapi doktor ckp inshaAllah xkn effect kt baby sbb still kecik lagi. And alhamdulillah pembedahan berjalan dengan lancar and baby pun sihat je. Doakn sy cepat sembuh ye and baby sihat sampai bersalin 🥰

Bedah appendix
21 Các câu trả lời

Maaf tanya. Mcm mana rasa appendix ye and Dr confirm kan mcm mana? Sebab saya pregnant dan suspect appendix kena refer hospital cuma tak pegi lagi sbb takut. Hospital yg kena refer tu kes covid tgh tinggi dan risau effect baby.

4y trước

Pergi je cek sis.. kalo appendix pecah nauzubillah boleh bawak kematian

semoga cepat sembuh sis. syukur semuanya berjln dgn lancar. take care

semoga dipermudahkan urusan sis n bby dlm kndungan..Gws sis🌹

semoga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan aamiin

inshaAllah get well soon sis..semoga baby pon sihat jugak

semoga cepat sembuh ya dgn baby sihat walafiat 🙌🙌

Aamiin moga dipermudahkan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Moga cepat sembuh puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

semoga mommy dgn baby sihat2 smpai bersalin nanti.

Get well soon mommy. Semoga yg baik2 saja.