Doc diagnosed missed miscarriage at week 9 day 6. Tp blm ada pendarahan atau sakit².

Tarikh D&C 17/11/23😭

5 Các câu trả lời

Kalau ada kantung kan, insyaAllah boleh jadi ada tu. Cuma maybe rahim kebelakang sikit. Jd baby InsyaAllah ada, nnti lg 2 minggu try repeat scan tau.. Kes saya haritu, g klinik swasta, dia mmg cakap kantung saya kosong siap suh p spital, tp saya yakin ada baby. Minggu depan tu, first day check up kk, doctor scan ada baby siap lengkap tangan kaki dah tau..

Sama macam saya masa kandungan yg pertama, missed misscariage without symptom. Hospital bagi saya option samada dnc atau induce. Saya choose untuk induce. Take care mummy, semoga semuanya baik baik sahaja dan berjalan lancar.

inevitable miscarriage last Saturday..3 kali buat scope out tanpa bius utk kluarkan.sakit nya tuhan ja tau...sedih

mcm mna detect tu tapi xda pendarahan? sabar dlu sis jgn dnc lg. cuba doa baby ad tu kdg dy sja x tnjuk awal

ada kantung tak