masa what should i do‼️

tarikh 28/2 check masih satu line tarikh 2/3 check dh ada double line tapi kabur apa patut saya buat seterusnya.. jumpa doc or tunggu je dlu #pleasehelp

masa what should i do‼️
10 Các câu trả lời

Kalau dah double line confirm pregnnt sis. Tahniah ye 🤰🏻🥳..kalau sy, tunggu 8 weeks baru pergi klinik utk scan. Kalau sepnjg dlm tempoh 8 weeks tu ada spotting/bleeding cepat2 pergi emrgncy hospital. Sbb kalau scan before 8 weeks takut xnampak apa lg. Biasa scan 8 weeks ke atas dh boleh nmpak heartbeat n baby..Tp terpulg pd awk. Nak pergi klinik awl pun boleh cuma takut scan xnampak apa lg sbb baby kecil sgt 😊

3y trước

betul tu..tunggu dulu smpai 8w baru scan n set appointment utk buat buku pink..sbb kalau p scan awai2,nanti takot xnampak,kita yg rsau dok fikir😅 as long as xdak bleeding InshaAllah baby oke.. if ada bleeding trus rujuk klinik/hospital

alhamdulillah tahniah mommy to be. kalau sy dulu, test kabur mcm ni jgk mse tu mybe bru dlm 4weeks lepastu sy tnggu kandungan 8weeks baru pergi scan alhamdulillah dh nmpk bby & dngr degupan jantung.

3y trước

ye awk, better tnggu 2minggu lg cube scan ye. jage diri tauu awak. acid folic jgn lupe ye. tahniah mommy.

https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022

3y trước

tolong add saya

Tahniahhh ❤️, try check lagi nanti smpi pekat , tunggu smpai 8 weeks & keatas boleh buat first scan

alhamdulillah tahniah mommy 🥰.. klu nk double confirm, blh je jmpa dokter utk scan

3y trước

thanks.. insyaallah soon

masa sis check upt tarikh 28/2 tu dah berapa hari missed period sis?

3y trước

baru sehari.. sje suka2 check.. last period cycle 27/1

Lagi 2 minggu check lg

3y trước

insyaallah..tq advise❤️

Congrats 🥳

tahniah sis

tahniah

3y trước

terima kasih❤️