saya da 39 week . kemudian 2 hari macam tu perasan perut mngeras lama kemudian jadi lembut balik

tapi tkde rasa sakit . cuma normal je . adakah tanda nk bersalin kemudian perlu ke hospital ? baby gerak okay cuma bila mmbesar ni agak slow tak lasak macam sebelum ni 😂 cuma saya keliru bab bila perut mengeras tapi tak sakit em .

2 Các câu trả lời

maksudnya badan awak dah try2 for contractions tapi belum cukup kuat untuk buat baby keluar. abaikan je dulu, make sure gerak baby okay.

3mo trước

faham . baik thankyou

Belum tanda bersalin. Kalau sakit baru kontraksi

3mo trước

baik thankyou