Saya pregnant dah 19weeks

Tapi saya dah rasa tendangan baby sejak 15 weeks memang sangat kuat and kalau buat video pun tendangan dia memang nampak , tiba tiba dah 2 hari ni saya takberapa rasa dia tendang saya sedangkan hari hari saya tunggu untuk tengok dia tendang . Saya terus taksedap hati , macam mana ya ? #bantusharing

1 Trả lời

Kalau tak sedap hati boleh je pergi ke clinic swasta berdekatan untuk scan heartbeat baby. Usually normal bawah 28w untuk tak consistently rasa pergerakkan/tendangan baby. Apa apa pun follow your instinct as a mother