Assalamualaikum maaf bertanya klu kita cek pakai clearblur mmng sah pregnant ke???1st time 😄…

Tapi ada g scan la Dr ckp nmpk kantung blom nmpk bby sya jdi risau sbb fkir mcm2 jgk 🥹

Assalamualaikum maaf bertanya klu kita cek pakai clearblur mmng sah pregnant ke???1st time 😄…
4 Các câu trả lời

sis mau tanya bila masa tepat check upt? 🥺 kalau yg teratur period.

2y trước

2 hari sebelum tarikh period dh boleh cek upt tpi akan samar2, better delay seminggu atau 2 minggu selepas tarikh period