Pusat bayi timbul

Tanya on behalf sis in law. Ada tips tak utk xnk pusat baby timbul. Usia baby baru sebulan

4 Các câu trả lời

kalau petua orang dulu, tiap kali urut perut, tekan sikit part pusat tu supaya dia kedalam. tips MIL, letak syiling 20sen atas pusat pastu pakaikan barut (ni sy tak pernah buat)

10mo trước

thank u for the tips mommy🥰

sya buat mcm ni,slps mandi gunakan ibu jari knn tekan pusat baby slow2 tekan k dlm pusing arah jarum jam buat 3 4x sambil.baca sholawat nabi insyaAllah menjadi.

Kalau saya selepas mandi tuam dkt pusat baby tu

ltk syiling