tanda hamil anak perempuan

tanda hamil anak perempuan ada beza tak dgn hamil anak lelaki? share la pengalaman2 mummy ? #19weeks #firstbaby

19 Các câu trả lời

Klu Sy baby girl tapi tiada morning sickness smua tu ..cuma selera makan yg hilang .. 3bulan baru Ada selera makan tu pun memilih lagi

Alahan baby boy or girl sama je..beza pd bentuk perut je lain..bulat lebar girl...klu tgi n kedepan tu boy

Mcm mna kalau tak ada garis ....sya dr ank first sampai la nie tak nmpk lansung garis perut

Sy sendiri x tw bap megantam je mkn....#x pe girl ka boy ka mmy ok janji sehat2 ja

Sy xde alahan dan kulit muka berseri2... sy pregnant baby boy..alhamdulillah

4y trước

sama la. muka nampak glowing sepanjang pregnant, dan takde alahan sgt alhamdulillah. baby boy

Sya boy... X alahan. Skin ok. Muka naik seri😂😂😂.

4y trước

same la sis.. mls sgt nk pki skincare ke ape2 tp kulit muka mmg cantek..

Kata mak bidan kemukinan baby girls

Xde beza pon...

Tak berbeza