38 weeks 5day....tibe2 kluar lendir coklat,ni tanda hmpir bersalin ke.Kerap rse sakit pingg.

Tanda bersalin??#ingintahu #seriusnanya

38 weeks 5day....tibe2 kluar lendir coklat,ni tanda hmpir bersalin ke.Kerap rse sakit pingg.
30 Các câu trả lời

Gi hospital check..kerap rasa sakit tu mungkin dah Ada bukaan..kalau darah sikit sekali je itu mucus plug..

pengalaman sy dulu kelr lendir darah je xrsa skit pinggng. p hospital juga chek. 3 lps tu sy dah bersalin.

sy dulu2 klu sakit pinggang tu la tanda2 contraction. lendir darah tu mmg cnfrm la tnda nk bersalin

saya rasa betul la lendir coklat tanda bersalin... sis check ke doctor ya kalau dah ada tanda lain.

ada rasa contraction ke sakit pinggang sahaja?

Sy anak first 38 weeks 2 day turun tanda mcm sis jugak...tanda dh tu sis...

tanda nk bsalin tuh sis .. nnti kalau kuar tanda coklat or darah ktumbn pecah g hsptl trosss

3y trước

sy dlu kuar mcm nie pahtu tnda coklat g hsptl dh 4 cm . skg tgh tungu tanda ank second plk . dh 38 mngu 3 hari dah

Saya takde tanda tp 5 minit dh sakit ni nak g spital allahu tak tahan sakit ni

saya dulu keluar lendir dengan darah sikit..4 jam tu bersalin terus

saya 38 minggu and 5days too tp xde lgi tanda2 nk brsalin