klau ibu mengandung jatuh ada effect ke kat baby ??

Takut.. tolong bgi jwap ibu"

7 Các câu trả lời

P hospital sis... Saya pun pernah jatuh dri kerusi.. Kerusi patah.. Tpi saya xp hospital.. Sbb xrsa sakit.. Selamat baby xde apa2... Lbeh baik sis pergi hospital ye..

4y trước

Inshaallah sis trima kasih😥🙂

Saya masa 6bulan pernah terjatuh kat dapur,risau tkt baby kat dalam gi scan cek..alhamdulillah smua ok.better sis wat scan sbb doc kata takut pendarahan dalam..

4y trước

Eaa ke sis saya pun 24 week. Dah.. 😥

Jatuh yg mcm mana ? Ada sakit2 tak ? Apa2 refer dgn doc. Sbb dkt dalam kita tak tahu kan. Jangan sampai ada bleeding.

4y trước

Sama2 🤗

Perut ade sakit x? Ade keluar ape2 tanda? Klu xade insyallah xade ape.. Tp klu rasa sakit2 better g cek

4y trước

Ok sis terima kasih😊

Kena refer doktor klu terjatuh. Luaran mungkin ok tapi dalam kita tak tau

4y trước

Sama2

g hospital sis.. mntk doc chk..

4y trước

same2 sis

Baik gi hospital..

4y trước

Ok terimaksih sis