Kucing sakit

Takpe ke Kalau pegang kucing sakit? Kucing sy tak tahu sakit apa. Mulut dan bontot berdarah. Tak boleh bangun, baring je lemah semangat. Sy kesian sy belai2 dia. #32weeks

1 Trả lời

hurm..maaf puan sy kurang psti ttg ini .tp kalau blh elakkn la..sbb kucing pn kdg2 ada pelbagai penyakit tkut ada effect pd kandungan..tp memndngkan sy bc msj puan ni pd 3bulan yg lalu status ni d postkan...sy rs puan dh slmt brsalin btl tak?? doa sy mg puan sntiasa d beri keshtn yg baik..mg dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin...