Bersalin czer

Takpe ke kalau anak baru 1tahun 5bulan mengandung lagi ? Sy czer 😞#firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

sya bru bersalin ank no dua..msa prengnat ank first sya bru 2 tahun..ank first sya pn czer jga..mula² tu risau jga sbb gap dkat.. tpi so far sya okay..tmpat luka x ada denyut² sakit..cma time bersalin sya mnta nk normal..doc bagi..tpi sya x boleh rsa contraction lma.. risiko rhim pecah.. tpi nyaris jga laa kna czer sbb contraction lama..nsib baik time tu dh 8 cm..mmng sya teran je

4mo trước

Sy takut sebb sy ank first emergency czer sebb jalan tk buka , 3hari berturut turut jalan hanya 1cm. Org kata kalau ank pertama jalan susah nak buka anak no 2 pun kemungkinan jalan tk buka jugak 😭