confused pula. Spa pernah mcm sya?

Takpasti nk ikut duedate mna stu. First time pergi checkup jumpa nurse, mrka bgi duedate sy 22/4 ni klau ikutkn tarikh last period. Tpi bila ada appoinmnt dgn doktor, tukar pula trkh yg tlh dtetapkn olh nurse2. Sbb Doktor buat scanning ckp bby msih kcil so dia ubah ke 8/5. Jadi yg ada pngalman mcm sy ni tlg share sikit. Keliru pula dibuatnya. TQ.

2 Các câu trả lời

Sama mcam saya sis.. awal mula nurse bagi tarikh ikut last period, tapi skrg dokter tukar due date ikut weeks msa scan baby. dokter kk tu cakap, sbb period seblum pregnant tak teratur. Tp selama scan baby tu tak lebih dri seminggu, Dont worry.. its normal.. 😉

Due date ikut period 30 jan, due date ikut scan 15 feb. Doc ikut perkembangan baby. Saya bersalin 9feb.