Sy megadung luar rahim lepas 2 bulan lekat pulak lepas tu gugur 3 bln lepas tu megadung lagi seram

Takot rasa nk jumpa kk

1 Trả lời

better pantang btul2 , atleast 2@1 bulan . then amalkan acid folic , vitamin C & buahn sayuran . paling pnting elak stress dan kerja berat . sbb klau asyik gugur ni doctor tkut juga nti2 susah lekat . klau lekat pun tkut gugur blik sebab rahim tak kuat . so jumpa jer dctor klau ngandung trus gtau dctor nak ubt kuatkan rahim . sbb sya baca bnyk kes mcm puan . gugur ngandung gugur ngandung . then dctor bgi ubt kuat rhim . sebelum tu lepas gugur kena pantang elok2 la . n buat mcm yg ayat atas tadi .