dah check

takde rezeki lg.. tp dr pon pelik nape tak period lg sbb dah 2 bulan.. test air kencing pon semua okay takde mslh, siap scan rahim lg pon okay je takde ape2.. dr bg pilihan nak ambik ubt turun period atau tnggu sebulan lg, sy pilih utk tnggu n kalau takde dr akan buat induce period n akan test drh period tu nape sy tak mengandung lg sbb dah setahun lebih kawin feeling nervous~

3 Các câu trả lời

Saya 3 bulan selepas kawen tak datang period pergi klinik cek x de pape tanda2 pregnant pown.. Tapi alhmdulillah 3 bln lepas tu saya ikhtiar makan pregnacare saya pown pregnant tapi x lama bln 7 saya keguguran sekarang tgh ikhtiar semula

Scan tu doc ad try scan melalui bawah tak?kadang ada sesetengah ibu hamil bile scan xnampak.sbb kakak sy mcm tu.scan msk bawah baru nampak.try ikhtiar tye doc

5y trước

Sma la.. G chek upt smlm.. Doktor bg ubt lawas kencing... Adoi la.. Dh ckp sy kluar darah lpas 2minggu period..sakit ari2..xkan dia pikir sy kencing kotor.. Dh dlm kencing mmg ade darah

Semoga sis dikurniakan zuriat

5y trước

insya’Allah amin3