Tak period lagi

2bulan lepas period cd28 Bulan lepas cd25 Bulan ni dah cd30 belum period lg..semlm ada setitik coklat,sekali tu je pastu takde dah. Pagi td Dah cek upt pun -ve tp kepala sakit sgt mcm nak pitam,mual2, takde rasa nak period,takde cramp.Ada keberangkali pregnant tak? Atau Period tak stabil?#ingintahu

3 Các câu trả lời

Probability pregnant tu sukar nk jangka sbb symptoms nk period, pregnant & hormones imbalance sama je. Setitik coklat pun boleh jadi itu haid or tanda penempelan. So selagi tak period terus kan check upt 2 hari sekali.

dua2 boleh jadi. monitor dulu. lepas 2 ke 4 hari, kalau takde period lagi cuba test UPT semula.

maybe hormon