Saya baru 6 week .. pelik betul tak boleh tengok orng pakai lawa lawa .. jadi nk muntah skit kepala ..

Takblh nk tgk seluar jeans baju kemeja 😅😅

8 Các câu trả lời

Kalau saya, tak boleh jejak keluar rumah atau siapsiap nak keluar terus sakit kepala mual loya lemau 😅 mulamula pelik lepastu orang kata memang ada yang alahan pelik sikit hihihih

Sya plak xblh dgar lagu game candy crush 2..1 lg sabun glow yg colour kuning mmg xblh bau langsung..dari ank no2 lg sampai skrg 2 benda ni xblh dgar atau bau walaupn dh bersalin..

serious sy xbole nmpk umah sy.. sy nk muntah je, bdn lesu xlarat.. bila. keluar je dr umah, seharian sy xmuntah.. aktif je.... cmne tu ehhh....

Pelik2 kannn. Haha sy tak boleh tgok video masakkan kat mana2. Nak pakai mekap&minyak wangi pun rasa rimas. Auto mual 😂

Hahaha biasa lah orang mengandung mmg pelik2. Kadang tgok signboard kedai makan pun rasa nak muntah🤣🤣🤣

bagi org lain maybe rasa pelik, tapi da dpt alahan mcm ni, tak boleh buat apa la.

sy x boleh dgr bunyi piano atau lagu slow. nak termuntah rasa

Wuish dasyat baby boy ke girl ni huhu