Pregnancy ketika covid

Tak taulah nak cakap macam mana. Lately ni saya selalu jumpa artikel pasal tahan dulu kalau nak pregnant waktu covid ni. Tak elok. Saya faham dengan situasi kita sekarang ni. Isu pregnant dengan covid ni memang mengganggu fikiran saya. Sampai saya uninstall ig dan fb. Saya tengah pregnant 9 minggu. 😞😞😞 Apa saya patut buat?

1 Trả lời

Just stay positive. Doa benda baik2 semoga x de apa2 terjadi throughout ur pregnancy. Amalkan pemakanan seimbang, amalkan light exercise. Mental health perlu diambil kira juga, berckp la dgn sesiapa yg awak percaya. Kalau ada rezeki lebih bersalin di hospital swasta.