Muntah kuning 🥹

Tak tau naak cakap alahan ke tidak sebab bukan muntahh selalu, cuma rasa macam gastric sbb muntah semua maknana smpai kuning.. bukan hari2. Pregnant 6 weeks, tak ada alahan & any symptomps. Dah stop masa 5 weeks cuma skrg muntah, angin, sakit kepala. #ingintahu. Normal ke mommy? 😔

1 Trả lời

Normal awak. Alahan juga tu. Saya setiap hari macam tu sampai lah 2nd trimester. Tak pagi, petang atau malam. Gilir2. 🫠 Hormonal change sebab pregnant, sebab tu rasa bloated, angin, sakit kepala, nausea dll.