Trimester ke 3,35w siapa dekat sini malam2 mesti kena pedih hulu hati sampai susah nak tido

Tak selesa sgt pedih hulu hati ni,ad solution x utk hilangkan pedih hulu hati tu bila dtg setiap malam,rasa gas ja bila sedawa.kalau baring lagi xselesa...stress pun ada,tapi kena control stress tu🥹

14 Các câu trả lời

sama mcm saya sis..kalau nak tidur, saya akan tinggikan bantal, xhilang sepenuhnya tp kurang la sikit rasa pedih tu.