trimester 3

Tak sangka dah masuk 34 weeks, makin berdebar rasa sebab first baby. Btw saya nak cerita ni, hm kadang hati sedih jugak org slalu cakap baby bump kecik, mcm baru 5 bulan, padahal dah 8 bulan lebih. Ada yg cakap sbb baby kecik, kenapa yaa baby bump kecik? Nak tau jugak. Sbb first baby kee? Ataupun sbb badan sy kurus? #34weeks

2 Các câu trả lời

Takpe kalau babybump kecik, senang nak kurus balik. Selagi doktor kata baby okay, so baby okay je.

4y trước

🤗🤗